IT-Diensten van FMO Solutions

Doelgerichte IT-oplossingen voor de zakelijke markt

Bedrijven staan constant in verbinding. Een conference-call met een leverancier, een Skype-gesprek met de klant of een intern telefoongesprek met een collega. Het uitvoeren van bedrijfstaken vraagt om een stevige basis. Zijn jullie ook op zoek naar een stabiele verbinding of goedwerkend bedrijfsnetwerk?

Kies dan voor een van de oplossingen van FMO Solutions.

Managed Lan

Netwerkbeheer is maatwerk. Tegenwoordig is het IT-landschap zó divers, dat het niet meer mogelijk is om op alle vlakken een specialist te zijn. Veel allround IT’ers hebben een prima netwerk opgezet maar lopen vast of komen tijd te kort om het netwerk goed in te richten. Professioneel netwerkbeheer is erg complex en kent verschillende disciplines die nauw met elkaar verbonden zijn. Internet, LAN, WAN, WLAN en IT-netwerk security. Als echte netwerkspecialist neemt FMO graag het complete netwerkbeheer uit handen.

Managed Wifi

Wifi-beheer door een vakman. Iedereen kan tegenwoordig een wifi-netwerk aanleggen en vaak werkt dat redelijk goed. Maar redelijk is niet goed genoeg. FMO Solutions richt wifi in op basis van 802.11AC Wave2 met MU-MIMO met clean Air en beamforming, Clientlink en flexibele radio assignment…. Ook als je niet weet wat dit is allemaal inhoud, we richten het graag voor je in. Dan weet je in ieder geval zeker dat de wifi goed is!

Managed Internet

FMO Solutions is een toegankelijke en veilige internetprovider in de zakelijke markt. Zo heeft FMO een eigen glasvezelnetwerk en zijn wij een entiteit op het internet door eigen IP Space en een registratie bij RIPE. FMO Solutions zorgt ervoor dat jij probleemloos toegang krijgt tot het internet.

Managed Network Security

Beschermd bedrijfsnetwerk en VPN. Is jouw (bedrijfs)netwerk veilig tegen dreigingen van buitena? Een veilig netwerk gaat verder dan af en toe een patch installeren of een firewall updaten. FMO Solutions zorgt actief voor een veilig netwerk door middel van managed security.

Hardware en Installatie

Hoogwaardig netwerkapparatuur. Niet altijd zichtbaar, maar wel altijd belangrijk. Goedwerkende hardware is onmisbaar voor het succes van een bedrijf, zowel groot als klein. FMO Solutions is een one-stop shop voor netwerk projecten. We kennen de markt en leveren betrouwbaar materiaal.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?