Wifi-beheer door een vakman

Wifi Specialisme

Iedereen kan tegenwoordig een wifi-netwerk aanleggen en vaak werkt dat redelijk goed. Maar redelijk is niet goed genoeg. FMO Solutions richt wifi in op basis van 802.11AC Wave2 met MU-MIMO met clean Air en beamforming, Clientlink en flexibele radio assignment…. Ook als je niet weet wat dit is allemaal inhoud, we richten het graag voor je in. Dan weet je in ieder geval zeker dat de wifi goed is!

Managed Wifi

Goed werkende wifi is meer dan het hebben van een goed aangelegd netwerk of de beste apparatuur. Het is een vak. FMO Solutions biedt bedrijven de mogelijkheid om het beheer van wifi-netwerk(en) uit te besteden aan professionals. Wij zorgen voor de juiste aansluiting, dekking en prestaties. Wifi wordt daarom altijd ingemeten zodat er geen storingen of onverklaarbaar trage verbindingen zijn. Zo kun je ongestoord blijven werken waar en wanneer jij dat wilt.

 

Maatwerk Managed Wifi

Probleemloos internet, op elk device

Voordat er een managed wifi-netwerk wordt aangelegd, stellen we een plan en ontwerp op. We meten het wifi-spectrum in het hele gebouw en leggen met behulp van deze gegevens het netwerk aan. Het voordeel is de snelste verbinding mogelijk en nagenoeg geen storingen meer. FMO Solutions komt naderhand altijd controleren of het netwerk optimaal presteert.

Ongestoord en snel te werk gaan

Last van netwerksignalen uit de omgeving? Signalen van de buren of eventuele bluetooth-devices kunnen zorgen voor ruis op de lijn. Daar heb je met Managed Wifi van FMO Solutions geen omkijken naar. Eerst wordt namelijk de wifi ingemeten om zo een optimale dekking te garanderen. Onze apparatuur bewaakt het wifisignaal en rapporteert als er aandacht van onze specialisten nodig is om dit verder te verfijnen.

Maximale veiligheid, maximale snelheid

Een wifi-netwerk met standaard gedeelde sleutel is allesbehalve veilig. FMO Solutions zorgt er met managed wifi voor dat alle wifi-data versleuteld door de lucht gaat.

Outdoor verbinding

Outdoor wifi, lastig bereikbare locatie? Geen probleem. Via outdoor maatwerk oplossingen garandeert FMO Solutions overal een krachtige verbinding. Van natuurlijke obstakels en storingen heb je dan geen last.

Managed netwerk oplossingen? Neem dan contact op met FMO Solutions.